DSC05688(1920X600)

Er det farligt for patienten, hvis RR vises højt på patientmonitoren

RR, der vises på patientmonitoren, betyder respirationsfrekvens.Hvis RR-værdien er høj, betyder det hurtig respirationsfrekvens.Den normale respirationsfrekvens for mennesker er 16 til 20 slag i minuttet.

Detpatientmonitorhar den funktion at indstille den øvre og nedre grænse for RR.Normalt bør alarmområdet for RR indstilles til 10~24 slag pr. min.Hvis begrænsningen overskrides, alarmerer monitoren automatisk.RR for lav eller for høj vil det tilknyttede mærke blive vist på monitoren.

For hurtig åndedrætshastighed normalt relateret til luftvejssygdomme, feber, anæmi, lungeinfektion.Hvis der er brysteffusion eller myokardieinfarkt, der også fører til hurtig respirationsfrekvens.

Åndedrætsfrekvensen aftager, det er et tegn på respirationsdepression, ses normalt ved anæstesi, hypnotisk forgiftning, øget intrakranielt tryk, hepatisk koma.

Sammenfattende er det svært at afgøre, om RR for høj er farlig eller ej, før årsagen er bekræftet.Det foreslås, at brugeren skal justere i henhold til monitorens historiske data eller følge lægens råd om behandling.

Er det farligt for patienten, hvis RR vises højt på patientmonitoren
patientmonitor
yongker patientmonitor

Post tid: Mar-25-2022