DSC05688(1920X600)

Multiparameter monitors funktion

Patientmonitoren refererer generelt til en multiparameter skærm, som måler parametrene omfatter, men ikke begrænset til: EKG, RESP, NIBP, SpO2, PR, TEPM osv. Det er et monitoreringsapparat eller -system til at måle og kontrollere patientens fysiologiske parametre.

Multiparametermonitoren kan forstå ændringen af ​​patientens HR, NIBP, SpO2, PR, TEPM ved at overvåge vitale tegn, give et grundlag for sygdomsdiagnose og behandling af patienter og rettidigt justere dosis af lægemidler i henhold til de specifikke monitoreringsdata.

YK8000C multiparameter patientmonitor til hospital
YK-8000C
8000C

Multiparametermonitoren har også alarm-, datalagrings- og transmissionsfunktionen, som kan få medicinsk personale til rettidigt at forstå ændringerne i patienternes vitale tegn og give dataunderstøttelse til analysen af ​​patienters hele diagnose- og behandlingsproces.Det spiller en vigtig rolle i diagnosticering og behandlingsaktiviteter

Anvendelsesscenarier for multiparametermonitoren: under og efter operation, traumebehandling, CCU, ICU, nyfødte, for tidligt fødte børn, hyperbariske iltkamre, fødestuer osv.


Indlægstid: 29. marts 2022